Сьогодні, 29 серпня Верховна Рада дев'ятого скликання зібралася на своє перше урочисте засідання.
Український борець греко-римського стилю, чемпіон світу та Європи, срібний призер Олімпійських ігор, заслужений майстер спорту України Жан Беленюк, а зараз і народний депутат від партії "Слуга народу", розповів, як планує працювати і виступати.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Беленюк повідомив, що має намір поєднувати повноваження депутата зі спортивною кар'єрою і виступити на Олімпійських іграх 2020 в Токіо,
"Так, я хочу виступити на Олімпійських іграх, перемогти там", - передають слова Беленюка Українські Новини.
На своїй сторінці в Instagram Беленюк поділився фотографією з ВР.
"Українці! Покажіть це фото всім, хто наполегливо стверджує про засилля праворадикальних сил в Україні! #першийтемношкірий", - підписав фото Жан Беленюк.

Жан Беленюк
Жан Беленюк

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, раніше Беленюк пояснив своє рішення піти в політику.
За словами спортсмена, він готовий позитивно змінити ситуацію в українському спорті, розуміє, що буде нелегко, але не боїться ризиків.
Жан Беленюк
Жан Беленюк
"1. Моя мрія - золото Олімпіади в Токіо, ніхто не має наміру відмовлятися від мрії. Благо до неї трохи більше року.
2. Президент і його команда побачили в мені людину, якій під силу позитивно змінити ситуацію в українському спорті. Усвідомивши, що критикувати і бути незадоволеним ситуацією набагато простіше, ніж взяти на себе відповідальність, вирішив прийняти пропозицію, повністю віддаючи собі звіт куди йду, для чого йду, які репутаційні ризики пов'язані з даним рішенням. Ніхто не обіцяє, що буде легко, але ми не з боязких.
3. Життя мене досить непогано загартувало з самого дитинства, тому всякого роду випади на мою адресу з боку абсолютно різних людей, переважна більшість з яких мені навіть заочно не знайома, мене ніяк не зачіпає і зачепити не може. Журналісту з Чернігова нічого навіть вибачатися, він навряд чи щось зрозумів, та й мені його вибачення не потрібні, моя самооцінка не постраждала.
4. Зараз живу колишнім життям, що буде після... подивимося. Так що з Богом", - написав Беленюк.

Нагадаємо, дострокові парламентські вибори призначені на 21 липня.

Як повідомляв Знай.ua, Жан Беленюк став триразовим чемпіоном Європи, завоювавши золоту медаль в Бухаресті.

Як раніше писав Знай.ua, Жана Беленюка заманюють у телешоу "Холостяк".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще