Колишній форвард збірної України Андрій Воронін розповів, що думає про захисника "Манчестер Сіті" - 22-річного Олександра Зінченка.
"У нас Мілевський грав у всіх клубах світу, судячи з преси. Ярмоленко був у Мілані, Реалі та Барселоні. Той же Коноплянка і ще багато хто з гравців до них.
Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Коли мені подзвонили і сказали, що Зінченко перейшов у Манчестер Сіті, я запитав: "Де? У PlayStation?" Те, що він - гравець основного складу Манчестер Сіті зараз - це чудово.
Зінченко, мабуть, єдиний з українців, хто дійсно грає в Європі. Інші можуть сказати, що вони в Європі, але вони не грають. Зінченко ж останній рік стабільно грає.
Чим більше буде таких хлопців, які будуть виступати в Європі, тим сильніше буде збірна України", - сказав Воронін в коментарі "Бомбардир".

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, Олександр Зінченко продовжив контракт з "Манчестер Сіті". Контракт підписано до літа 2024 року.

Нагадаємо, що нинішній контракт Зінченка з "Манчестер Сіті" закінчується у червні 2020 року.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

В поточному сезоні Зінченко провів за команду 26 матчів, забив 1 гол і зробив 5 асистів.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Олександр Зінченко влаштував майстер-клас із танців.