У неділю, 1 вересня, в центральному матчі шостого туру чемпіонату України з футболу зустрічаються луганська "Зоря" і київське "Динамо". Стартовий свисток харківського судді Костянтина Труханова на запорізькій "Славутич-Арені" прозвучить о 19:30. Наш сайт проведе онлайн-трансляцію поєдинку, передає "Сегодня".

"ЗОРЯ" – "ДИНАМО" – 0:0

Це – перше в історії тренерське протистояння Віктора Скрипника та Олексія Михайличенка, українців, котрі домоглися ігроцкой успіхів на Заході. Скрипник був чемпіоном Німеччини-2004 в складі "Вердера", Михайличенко – чемпіоном Італії-1990 складі "Сампдорії" і 5-кратним чемпіоном Шотландії у складі "Рейнджерс" з 1992 по 1996 роки.

Віктор Скрипник

Перед матчем з "Динамо" "Зоря" вилетіла з Ліги Європи, зігравши вдома 2:2 з "Еспаньйолом" після виїзної поразки 1:3. "Я не можу кинути камінь в сторону моєї команди. Запал, який був у хлопців, хочеться знову побачити", – заявив після прощання з єврокубками Віктор Скрипник.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У свою чергу "Динамо" перед грою з "Зорею" не змогло виграти перший матч під керівництвом Олексія Михайличенка, зігравши в домашню нічию 1:1 з найгіршою командою УПЛ "Олімпіком". Після того поєдинку повідомлялося, що ворожка краще за Михайличенка знає, коли "Динамо" проб'ється в Лігу чемпіонів."Якби я був оракулом, я б передбачив, коли це трапиться", – заявив новий наставник киян.

Крім того, нагадаємо, Михайличенка звинуватили в тому, що він загнав "Динамо" в стилі Кварцяного. Мовляв, перегнув палицю, влаштувавши команді військовий табір і пробіжки з рюкзаками по пересіченій місцевості, в результаті чого проти "Олімпіка" у динамівців фізика виявилася не на висоті.

Кадрове питання. За словами тренера "Зорі" Віктора Скрипника, проти "Динамо" 1 вересня, за умовами угоди, не зіграють орендовані у киян Назарій Русин і Богдан Ледньов. Це серйозна втрата для луганчан, адже в цьому сезоні Русин забив за "Зорю" три голи, а Ледньов – чотири. На двох – 7 м'ячів з 16 командних. Можливо, цей факт посприяє першій перемозі Олексія Михайличенка біля керма "Динамо"?

Що кажуть букмекери про матч "Зоря" – "Динамо" 1 вересня.Аналітики букмекерських контор пророкують перемогу "Динамо". На такий результат матчу встановлений коефіцієнт 1.57, на нічию – 4.20, на перемогу "Зорі" – 4.50. Тобто ймовірність виграшу киян оцінюють в 58 відсоток, світового результату – в 22 відсотка і 20 відсотків експерти дають на виграш луганчан. Найбільш вірогідним рахунком експерти називають 0: 1 на користь команди Михайличенка. Коефіцієнт на нього дорівнює 7.00.

Порівняння складів: "Динамо" в сім разів дорожче "Зорі"

Особисті зустрічі "Зорі" і "Динамо". Історія протистояння цих команд за час незалежності нараховує 46 матчів. Поки що 32 перемоги – в активі "Динамо", 4 перемоги – у "Зорі" і 10 разів суперники грали внічию. Загальна різниця м'ячів – 101:32 на користь киян.

Нагадаємо, дружина Сергія Рибалки спокусила фанатів фото у купальнику на Мальдівах.

Як писав Знай.ua, Віктор Циганков відпочиває на Мальдівах зі своєю дівчиною.

Також портал Знай.ua повідомляв, що Мессі вперше зірвав маску: поряд з такою красунею меркне будь-яка легенда футболу.