Дружина відомого українського футболіста, колишнього півзахисника київського "Динамо" Сергія Рибалки Маргарита похвалилася перед шанувальниками досить відвертим фото.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Маргарити в Instagram.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Дівчина побажала залишитися загадковою і вирішила не підписувати фото, лише додала кілька смайлів у вигляді пристрасних губок.

Передплатники в мережі швидко відреагували на фото і почали "лайкати" і залишати коментарі:

Нагадаємо, зірковий новачок "Динамо" похвалився розкішним будинком і машиною: дівчатка, не пропустіть свій шанс.

Як повідомляв Знай.uа гола дружина футболіста повернулася до фанів "тим самим місцем": цю стійку на голові важко повторити, фото.

Знай.uа писав, у дружини Морозюка - нова конкурентка? Напівгола пасія українського футболіста влаштувала дефіле по Києву, пікантні кадри.