Чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (14-1, 10 КО) переміг британця Люка Кемпбелла (20-3, 16 КО) і завоював третій пояс у легкій вазі - WBC.

Василь Ломаченко, Getty images
Василь Ломаченко, Getty images

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На прес-конференції після бою Ломаченко заявив, що це був найскладніший бій у його кар'єрі.
"Це був найскладніший бій у моїй кар'єрі, тому що цей поєдинок був, як в любителях, дуже технічним.
Так, Кемпбелл зробив мені боляче, у нього сильний удар, він зловив мене кілька разів.
Я був близький до нокауту, але це неважливо. Мій батько не думав про те, щоб я переміг нокаутом, він просто велів мені комбінувати і перемагати", - розповів Ломаченко.

Дивіться повне відео чемпіонського бою Ломаченко - Кемпбелл:

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Перші раунди пройшли в традиційній розвідці, а вже з третього Ломаченко почав нарощувати темп, і Кемпбелл просто не встигав за швидкістю українця. З п'ятого раунду Ломаченко повністю домінував у ринзі, і вкладався в кожен удар: від нокауту британця врятував лише гонг.

Василь Ломаченко і Люк Кемпбелл
Василь Ломаченко і Люк Кемпбелл

Зазначимо, що Кемпбелл гідно відповідав на серії ударів Ломаченка, хоча сам практично не атакував, а лише захищався, намагався відповідати, обмінюватися ударами, і декілька разів зміг добре пробити.

Василь Ломаченко і Люк Кемпбелл
Василь Ломаченко і Люк Кемпбелл

У фінальних "чемпіонських" раундах Кемпбелл добре виглядав і витримував атаки Ломаченка. Але у 11 раунді британець побував у нокдауні, а 12 раунд вийшов дуже видовищним: рятуючись від атаки Василя, Люк схопив його за ноги і шугонув на настил рингу.

Василь Ломаченко переміг Люка Кемпбелла
Василь Ломаченко переміг Люка Кемпбелла

Василь Ломаченко і Люк Кемпбелл
Василь Ломаченко і Люк Кемпбелл

Василь Ломаченко здобув перемогу одноголосним рішенням суддів: 119-109, 119-109 і 118-110.

Бій Ломаченко - Кемпбелл пройшов 31 серпня на арені O2 в Лондоні.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський привітав Ломаченка з яскравою перемогою.