Легендарна американська тенісистка Серена Вільямс, багаторазова володарка титулів "Великого шолома", розповіла про свою доньку Олімпію, якій 1 вересня виповнилося два роки.
Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
Вільямс розповіла, з якого віку збирається брати дитину на свої матчі.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!
"Вона трохи гучна і набридлива, так що я не впевнена, що її варто брати на матчі. Сподіваюся, наступного року, коли їй буде три, вона зможе стільки висидіти. Може, почну з невеликих турнірів і подивлюся, як у неї виходить. Їй ще потрібен денний сон, через це теж важко.
Два роки тому, коли вона народилася, мені було непросто, але все одно це круто. Просто подумати, що я мама, сама по собі дуже дивно. Незвично. Все ще незвично і дивно для мене", - розповіла Вільямс.

Нагадаємо, Серена Вільямс у четвертому колі US Open обіграла Петру Мартич (6:3, 6:4).
Як писав Знай.ua, Серена Вільямс взяла участь у незвичайному челленджі. Вільямс зіграла в теніс відразу проти п'ятьох чоловіків.
Згідно з недавнім дослідженням, кожен восьмий британський чоловік упевнений, що зміг би обіграти Серену. Спортсменка вирішила це перевірити і вийшла на корт проти одного, двох, трьох, чотирьох і п'яти суперників. У підсумку Серена розгромила усіх.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще
Нагадаємо, Серена знялася в мотиваційному рекламному ролику Nike - "Мрій безумніше".

Серена Вільямс
Серена Вільямс

В ролику, окрім Серени, яка озвучила відео, знялися американські олімпійські чемпіонки: гімнастка Симона Байлз, фехтувальниця Ибтихадж Мухаммад і сноубордистка Хлої Кім.
Серена розповіла про досягнення спортсменок, які, на жаль, постійно сталкиваютсят з сексизмом і гендерними стереотипами.
Кампанія закликає не кидати почате і прагнути до своїх мрій, навіть якщо іншим це здається божевільним.

"Покажіть їм, на що здатні божевільні", - говорить Серена в кінці реклами.

Як повідомляв портал Знай.ua, Серена Вільямс підхопила зіркову хворобу.