Новачок Донецького "Шахтаря" Євген Коноплянка прокоментував свій дебютний матч за донецький клуб. Повідомляє Футбол газета.

Матч був необхідний в першу чергу для кондицій і знайомства з партнерами. Ми зіграли добре. Ще перед підписанням контракту говорив з Каштру.

"Все добре, ми з ним спілкуємося англійською. Немає ніяких проблем. Яка адаптація? Думаю, що вона вже пройшла. Все нормально", - сказав Коноплянка.

Нагадаємо, Коноплянка зіграв 45 хвилин з у контрольній грі з "Колосом" після чого був замінений.

Євген Коноплянка перейшов до складу "гірників" із німецького "Шальке" в літку цього року за 1,5 млн. євро. У минулому сезоні, за німецьку команду, Коноплянка провів 13 матчів. На рахунку 29-річного футболіста один забитий гол та одна результативна передача.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше Усик перед дебютом у супертяжах зібрався до інопланетян: "Я б з'їздив подивитися, як живуть"

Як повідомляв портал "Знай.ua" Кемпбелл наривається на неприємності: "Я б хотів з Ломаченко знову..."

Також, "Знай.ua" Зарплата Коноплянки в "Шахтарі" більше не секрет: скільки коштувало повернення українця додому