Легендарний футболіст, зірка "Ювентуса" Кріштіану Роналду випустив рекламний ролик свого нового парфуму "CR7 Play It Cool".

У ролику Роналду гуляє по будинку в леопардовому халаті, і все валиться у нього з рук. Правда, нові парфуми дуже йому допомагають, і, скориставшись ними, футболіст знову стає успішним.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Багато хто розкритикував ролик за зайву дурість та простоту. Деякі помітили зв'язок зі знаменитої рекломою Pepsi з Девідом Бекхемом п'ятнадцятирічної давності. У відео футоблист грає за свій клуб "Манчестер Юнайтед", але ніяк не може потрапити у ворота. Фараза з ролика "Сьогодні не день Бекхема" стала крилатою.

Нагадаємо, Кріштіану Роналду став найкращим гравцем Португалії.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Роналду і Неймар влаштували "Зоряні війни" в перуках.

Також "Знай.uа" писав, Джорджина Родрігес, дружина зіркового нападника "Ювентуса" і збірної Португалії Кріштіану Роналду, розповіла про стосунки з футболістом.