7 вересня в Абу-Дабі проходить турнір UFC 242. Головний бій - поєдинок росіянина Хабіба Нурмагомедова і американця Дастіна Пор'є за титул чемпіона в легкій вазі.

В цьому бою Хабіб вперше буде захищати свій минулорічний титул чемпіона в легкій вазі.

Початок бою призначено на 22:30. Чемпіони вже прибули. Першим — Хабіб. Поряд з ним батько і тренер Абдулманап Нурмагомедов. Потім приїхав суперник.

На арену потраплять не всі вболівальники — не вистачило квитків.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Сутичка Нурмагомедова і Пор'є викликала ажіотаж задовго до свого початку. Всього за два дні вболівальники розкупили 18 тисяч квитків. Деякі приїхали в Абу-Дабі в надії потрапити на бій, але в касах ясно дають зрозуміти: продано абсолютно все.

Онлайн трансляцію показує офіційний канал YouTube.

Також трансляцію веде російський Перший канал.

Бій почався. І вже на перших хвилинах Хабіб практично робить накаут Пор'є .

І Хабіб знову пішов на задушливий, Дастін скидає руку дагестанця, і йому щастить, що Нурмагомедов відпустив суперника. Перший раунд закінчено.

Другий раунд, і відразу Пор'є небезпечно потрапив за Хабібу. Правою зачепив Нурмагомедова, хороший удар Дастіна!

У Пор'є вже розбита голова, йому кров застилає очі і напевно заважає огляду. Другий раунд Хабіб теж залишив за собою, хоча Дастін теж робив чимало хороших ударів.

Хабіб ЧЕМПІОН, бій закінчено!