Чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO Енді Руїс-молодший (33-1, 21 КО) та британець Ентоні Джошуа (22-1, 21 КО) проведуть реванш 7 грудня в Саудівській Аравії, повідомляє ESPN.
Джошуа повідомив, що до цього бою вирішив схуднути.
"Часу небагато, але я вирішив схуднути. Протягом наступних трьох місяців немає нічого важливішого, ніж поліпшення моїх навичок. Я не хочу бути просто сильним і струнким. За цей час мені вже вдалося попрацювати над низкою аспектів. Розумієте, я ніколи не дивився на вагу перед боєм з будь-ким. Віддаю перевагу покладатися на свої відчуття. У випадку з Руїсом я все зрозумію, коли почнуться спаринги.
Енді - великий боксер. Чим він більше, тим сильніше у нього удар. Стиль Руїса? У нього один стиль - міцно стояти на ногах, щоб сильно і точно бити. Напевно, в своєму тренувальному таборі він спробує стати стрункішим та швидшим. Я хочу стати більш слизьким, чи що. Це основний план", - передає слова Джошуа Boxing News 24.
Дивіться промо-ролик реваншу Руїс - Джошуа:

Нагадаємо, Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа у сьомому раунді, і відібрав у Джошуа чемпіонські пояси WBA, WBO, IBF та IBO.

Дивіться відео нокауту:

Бій пройшов в Нью-Йорку на арені Madison Square Garden 1 червня.
Джошуа зазнав першої поразки у професійній кар'єрі, а Руїс став першим мексиканським чемпіоном світу в суперважкій вазі.

У мережі Instagram Джошуа привітав свого суперника. Боксер написав: "Це вечір Енді. Вітаю, чемпіон".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, суперником британця в цьому поєдинку повинен був стати Джаррелл Міллер (23-0-1, 20 КО), але поєдинок був офіційно скасований через допінг.

Як повідомляв портал Знай.ua, Руїс отримав унікальний іменний пояс Snickers.