Російський боєць Олександр Эмельяненко привітав чемпіона UFC у легкій вазі росіянина Хабіба Нурмагомедова (28-0) з перемогою над Дастіном Пор'є (25-6) і дав прогноз на можливий бій між Нурмагомедовым і непереможним американським боксером Флойдом Мейвезером (50-0, 27 КО).

Флойд Мейвезер
Флойд Мейвезер

"Вітаю Хабіба із заслуженою перемогою! Хабіб - молодець, Хабіб - чемпіон. Я переживав, кричав перед телевізором, голос захрип. Хабіб змусив понервувати. Зараз його буде вивчати весь бійцівський світ. У Хабіба відстає одна частина - ударна техніка.

Хабібу треба її покращувати, якщо він збирається боксувати з Флойдом Мейвезером. Зараз потрібно приділити увагу боксу і працювати, перебудувати м'язи борцівські на рухливість боксерську. Над цим варто попрацювати, щоб зробити хороший бій з Мейвезером", - написав Ємельяненко в соцмережі.

Нагадаємо, 7 вересня в Абу-Дабі (ОАЕ) відбувся турнір UFC 242, в головній події якого Хабіб Нурмагомедов (28-0) захистив свій титул у бою проти американця Дастіна Пор'є (25-6).

Перші два раунди залишив за собою чинний чемпіон і в третьому вже отримав безумовну перемогу і нокаутував Дастіна.

У своїй промові Хабіб подякував всевишньому, батьку, тренеру. Після того, як бійці символічно обмінялись футболками, він пообіцяв продати цю футболку, адже Дастін займається благодійністю і саме на неї Хабіб пообіцяв пустити гроші з продажу.

Нагадаємо, Нурмагомедов назвав наступного суперника.

Нурмагомедов заявив, що після бою з Дастіном Пор'є готовий зустрінеться з Тоні Фергюсоном.

"Тільки Тоні Фергюсон. Я думаю, він цього заслуговує. А хто там ще є? Ніхто. Тільки Тоні Фергюсон або ніхто", - заявив Нурмагомедов.