Голкіпер збірної Кюрасао Ярзиньо Пітер помер у готелі перед матчем з Гаїті.

31-річний гравець був знайдений мертвим в готелі.

Пітер сказав лікарю збірної Кюрасао, що погано себе почуває, і пішов у свій номер, де і помер. Причини смерті поки не встановлені.

Перша гра з Гаїті відбулася 7 вересня, Пітер не брав у ній участі. Другий матч запланований на 11 вересня.

Як писав Знай.ua, помер відомий український спортивний коментатор та журналіст Олександр Жураховський. Йому було 52 роки.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще
Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook його колега Руслан Свірін.
Олександр Жураховський
Олександр Жураховський
"Тільки день тому розповідав одній людині про перший склад спортредакції "Інтера" на чолі з Олександром Жураховським. І ось сумна звістка - він пішов за горизонт. Тут і слів немає. Один смуток. Стільки років разом працювали, стільки подій було висвітлено... Спочивай з миром, Олександр..." - написав Свірін.
Що стало причиною смерті журналіста, поки невідомо.
Олександр Жураховський працював на телеканалах "Інтер" та "Перший національний", а також на радіо "Ера". В Україні він був відомий не лише як спортивний журналіст, але і як один з найкращих коментаторів.
Знаменита фраза "Саша, де ти гуляв", яка була сказана на адресу Олександра Шовковського під час легендарного матчу плей-офф Євро-2000 Словенія-Україна, належить саме Жураховскому.
Як повідомляв портал Знай.uа, чемпіон і рекордсмен світу з плавання в холодній воді Микола Петшак загинув під час тренування.