Потенційний суперник Василя Ломаченка - австралієць Джордж Камбосос - вважає, що український боксер все частіше демонструє свої недоліки.

Джордж Камбосос-молодший, який претендує на бій з Василем Ломаченком, заявив, що у останніх поєдинках українець показав свої слабкі місця. Про це пише WBN.

Майбутній суперник Ломаченка зазначив, що українець, без сумніву, найкращий у своїй ваговій категорії, однак Камбосос "голодний до перемог", і переглядаючи попередні бої Ломаченка, він помітив слабкі місця свого майбутнього суперника.

"У своїй ваговій категорії Ломаченко найкращий, без сумнівів. Однак, переглядаючи попередні бої українця, я помітив, що він все частіше розкриває свої недоліки. Щоб перемогти Ломаченка, необхідно бути воїном. Зараз я голодний до перемог. Думаю, наш бій вийде дуже насиченим. Я з радістю погоджуся на нього", - сказав Камбосос.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Василь Ломаченко

26-річний Джорд Камбосос провів на професійному рингу 17 боїв та здобув 17 перемог, 10 з яких – нокаутом. Австралієць володів лише регіональними титулами.

Джорд Камбосос

У 31-річного Ломаченка 13 виграних поєдинків та 1 поразка. Українець володіє титулами чемпіона світу у легкій вазі (до 61,2 кг) за версіями WBC (Всесвітньої боксерської ради), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та WBO (Всесвітньої боксерської організації).

Нагадаємо, 31 серпня Василь Ломаченко переміг британця Люка Кемпбелла і об'єднав три чемпіонські титули.

Промоутер Ломаченка розповів, хто може стати наступним суперником українця.