Відомого німецького автогонщика Міхаеля Шумахера доставили в паризьку клініку імені Жоржа Помпіду на кареті швидкої допомоги. Ноші покрили чохлом, щоб не було видно, у якому стані він знаходиться, пише газета "Парізьєн".

Повідомляється, що гонщикові проведуть операцію по ін'єкції стовбурових клітин для запобігання розвитку запального процесу. Це третя процедура за останній рік. Перші дві були зроблені навесні. Швидше за все, Шумахер повернеться додому 11 вересня.

Як відомо, Міхаель отримав травму голови 6 років тому, катаючись на лижах. У січні рідні семиразового чемпіона "Формули-1" напередодні його 50-річчя запевнили, що гонщик йде на поправку, і закликали з розумінням поставитися до бажання рідних не розголошувати інформацію про стан його здоров'я.

Нагадаємо, що Шумахера терміново госпіталізували.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, син Міхаеля Шумахера Мік, чемпіон європейської Формули-3, візьме участь у традиційній Гонці чемпіонів.

Також портал Знай.uа писав, що син Шумахера підпише контракт з Ferrari.