Чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO Енді Руїс-молодший (33-1, 21 КО) та британець Ентоні Джошуа (22-1, 21 КО) проведуть реванш 7 грудня в Саудівській Аравії.

Тренер Джошуа Роб МакКракен прокоментував майбутній поєдинок.

За його словами, розминкові бої перед реваншем Джошуа не потрібні.

"Людям легко говорити, що Джошуа слід провести два-три розминок бою, але це нереально. Він був чемпіоном світу, і поступився титул Руїсу, який є прекрасним бійцем.

Проте він дотягує до рівня, на якому боксував Джошуа.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Відійти в сторону і провести кілька нейтральних боїв, це, ймовірно, буде не зовсім правильно. Тому ми відразу ж вирішили організувати реванш.

Всі суперважкоатлети, які втрачали свої титули, відразу проводили реванш, щоб спробувати забрати своє назад", - сказав тренер.

Дивіться промо-ролик реваншу Руїс - Джошуа:

Нагадаємо, Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа у сьомому раунді, і відібрав у Джошуа чемпіонські пояси WBA, WBO, IBF та IBO.

Дивіться відео нокауту:

Бій пройшов в Нью-Йорку на арені Madison Square Garden 1 червня.
Джошуа зазнав першої поразки у професійній кар'єрі, а Руїс став першим мексиканським чемпіоном світу в суперважкій вазі.

Нагадаємо, суперником британця в цьому поєдинку повинен був стати Джаррелл Міллер (23-0-1, 20 КО), але поєдинок був офіційно скасований через допінг.

Як повідомляв портал Знай.ua, Руїс отримав унікальний іменний пояс Snickers.