Чемпіон UFC у середній вазі Роберт Уітакер прокоментував перемогу Хабіба Нурмагомедова над Дастіном Пор'є (25-6) на UFC 242.

Уітакер вважає Нурмагомедова непереможним.

"Не можу уявити, щоб Хабіб програв найближчим часом.

Пор'є - відмінний боєць. І кожен, хто йде битися з Хабібом, знає, що Нурмагомедов буде робити. Впевнений, Дастін багато працював над захистом від боротьби.

Але Хабіб - це щось інше. Його кардіо, його тонка техніка, його витривалість. Це вражає", - сказав Уіттакер.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще
Нагадаємо, 7 вересня в Абу-Дабі (ОАЕ) відбувся турнір UFC 242, в головній події якого Хабіб Нурмагомедов (28-0) захистив свій титул у бою проти американця Дастіна Пор'є (25-6).

Хабіб Нурмагомедов і Дастін Пор'є, Getty Images
Хабіб Нурмагомедов і Дастін Пор'є, Getty Images

Нагадаємо, Нурмагомедов переміг Конора Макгрегора задушливим прийомом у четвертому раунді на UFC 229 у жовтні минулого року.

Після бою росіянин влаштував масову бійку за межами октагона.

Нурмагомедов напав на членів команди Макгрегора, а в октагон увірвався боєць з Чечні Зубайра Тухугов і напав на Макгрегора.

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Як раніше повідомляв Знай.ua, Конор Макгрегор оголосив про повернення в спорт через дев'ять днів після своєї відставки. Про це боєць повідомив на своїй сторінці в Twitter.

Конор Макгрегор, Getty Images
Конор Макгрегор, Getty Images

"Я хочу продовжити рухатися вперед разом з моїми шанувальниками з різних релігій та куточків планети. Всі віросповідання кидають нам виклик стати кращою версією самих себе. Це один світ, і він для всіх. Побачимося в октагоні", - написав Конор.

Нагадаємо, 26 березня Макгрегор заявив про завершення спортивної кар'єри.