Олександр Усик продовжує підготовку до свого першого поєдинку в суперважкій вазі. 12 жовтня в Чикаго українець зустрінеться з Тайроном Спонгом.
За цей бій Усик отримає 1,2 мільйона доларів, а його суперник - 800 тисяч доларів.
У тренувальному таборі Усика панує позитивна атмосфера. Можгна навіть сказати, кумедна. Олександр опублікував у Instagram відео, на якому він відвідує сауну, перебуваючи при цьому в окулярах.
"Серега, ну чтоо идем попаримся?
Да идем, пару заходиков прямо с улицы".
І тут на відео з’являється Олександр Усик у затемнених окулярах, як "їжачок в тумані".
"Сань, как баня", - питають його.
"Та агонь, ты что не видишь, такая баня, что аж в глаза светит", - відповідає крізь сміх боксер.

"Приємного всім вихідного, не бійтеся бути смішними", - підписав відео автор.

Крім виснажливих тренувань, Усик весело проводить час при відновленні, в якому важливим елементом є похід в лазню. Після одного з таких походів в лазню Усик виклав фото, де він голий, прикрившись лише віником.

Дебют Усика в суперважкій вазі - один з найочікуваніших моментів боксу в 2019 році. Шанувальники не можуть дочекатися, щоб побачити бій. Усик - феномен, який домінував у важкій вазі.

Схоже, боксер просто полюбляє розпарити кісточки у бані. Адже нещодавно поміж важкі тренування у Буковелі, спортсмен демонстрував кадри із парилки із березовим віником.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще
Нагадаємо, Олександр Усик отримав травму та не зміг провести бій з Карлосом Такамом (36-5-1, 28 КО), який був запланований на 25 травня цього року.

Як повідомляв портал Знай.ua, Спонг прокоментував бій з Усиком.

Також портал Знай.ua інформував, Hello amigos! Усик кумедно запрошує на свій бій у Чикаго: відео.