Росіянин з білоруським корінням, головний тренер "Спартака" Олег Кононов може стати наставником київського "Динамо". Таку інформацію оприлюднили росЗМІ.

Матч "Челсі" - "Динамо" відбудеться 7 березня в Лондоні
Матч "Челсі" - "Динамо" відбудеться 7 березня в Лондоні

В Києві пильно стежать за подіями, які розгортаються навколо майбутнього Олега Кононова у "Спартаку". У тренера не задався сезон: не виходить досягти стабільних результатів у чемпіонаті Росії, а в Лізі Європи команда не змогла пройти кваліфікацію.

У київського Динамо зараз невдалий період - клуб вилетів з Ліги чемпіонів і після семи турів чемпіонату України посідає шосте місце, відстаючи аж на 13 очок від "Шахтаря". Не виключено, що варіант з Кононовим при певному розвитку подій може серйозно зацікавити динамівців, вважають у "Спорт-Експресі".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Екс-тренер "Карпат" не показує стабільних результатів (зокрема, у 9-му турі РПЛ команда вдома програла "Уралу" (1:2). Більше того, "червоно-білі" не змогли пробитись у груповий етап Ліги Європи, поступившись "Бразі". У чемпіонаті "Спартак" перебуває на 6-й позиції, відстаючи від лідерів "Зеніта" та "Краснодара" на 6 очок.

Нещодавно Кононов вляпався у скандал. Головний тренер "Спартака" у своїй промові привітав померлого футболіста Федора Черенкова, якому могло б виповнитися 60 років, з днем народження.

"Вітаю Федора з 60-річчям. Всіх його друзів, всіх уболівальників "Спартака", – сказав Кононов.

На що екс-спартаківець Ігор Шалімов відреагував:

"Чого "Спартак" хоче домогтися з цим дебілом? Ходити на цвинтар і вітати з ювілеєм Черенкова – вища ступінь дебілізму. Він помер, і нехай земля йому буде пухом".

Нагадаємо, раніше Дівчина гравця "Динамо" підкорила Грецію соковитим тілом, а футболіст сумує за колишньою: "Натаха, вже вистачить"

Як повідомляв портал "Знай.uа" Напівоголена дівчина Шабанова з "Динамо" показала на камеру усі свої принади: пікантне фото

Також Знай.uа" писав, що "Динамо" продовжило катастрофічне падіння в чемпіонаті: ганебна гра в рідних стінах добила фанів.