Іспанський нападник київського "Динамо" Фран Соль розповів, як змінилися тренування команди з призначенням нового тренера Олексія Михайличенка.
"Немає такого, що одного разу ти граєш так, а інший раз - зовсім інакше. Мені здається, головне, що хоче донести нам Михайличенко - потреба грати швидше, в два дотики. Це поки єдина відмінність, яку я побачив.
Коли він прийшов, сказав грати так швидко, як ми можемо. А кожне заняття на тренуванні - це змагання. Завжди є переможець і переможений. Це також нова ментальність Михайличенка", - розповів Соль.

Олексій Михайличенко
Олексій Михайличенко

Олексій Михайличенко, ФК Динамо
Олексій Михайличенко, ФК Динамо

Президент "Динамо" Ігор Суркіс розповів, чим керувався при виборі нового головного тренера команди.
"Я з величезною повагою ставлюся до Вернидуба. Він виконав величезну роботу в тій команді ("Зорі"), де працював. І в тій команді працювати було набагато складніше, ніж у київському "Динамо". Немає тих можливостей. Насамперед, команда не мала свого дому, але вона виступала на досить високому рівні, і не було таких великих провалів.
Але моє рішення було зроблено з однієї простої причини: Михайличенко був у курсі всього, що відбувалося в київському "Динамо". Від нього не було таємниць. Він займався трансферною політикою, він 4-5 раз на місяць виїжджав у відрядження, дивився ігри інших команд, спілкувався з Хацкевичем, бачив тренувальний процес, знає команду зсередини", - сказав Суркіс в ефірі програми "Профутбол".

Нагадаємо, що Михайличенко вже працював з "Динамо" з 2002 по 2004 роки, а також у 2012 році.