Зірковий нападник "Ювентуса" і збірної Португалії 34-річний Кріштіану Роналду пообіцяв одружитися на своїй дівчині Джорджині Родрігес, повідомляє видання Daily Mail.
"Вона дуже мені допомогла. Звичайно, я закоханий у неї. Ми обов'язково одружимось одного разу. Це і мрія моєї мами.
Чому ні? Це здорово. Вона мій друг. Ми розмовляємо. Я відкриваю їй серце, а вона відкриває мені серце", - сказав Роналду в інтерв'ю з британським журналістом Пірсом Морганом.
Нагадаємо, Роналду і Родрігес зустрічаються з 2016 року.

Пара виховує чотирьох дітей: спільну дворічну дочку Алану, 9-річного Кріштіану-молодшого і дворічних близнюків Єву та Матео, народжених від сурогатних матерів.

Як писав Знай.ua, Родрігес розповіла про стосунки з футболістом.

25-річна модель підкреслила, що гроші її взагалі не цікавлять.

"Наша перша зустріч відбулася в бутіку Gucci, де я працювала продавцем-консультантом. Через кілька днів ми знову побачилися - на заході іншого бренду. Тоді ми змогли поговорити в невимушеній атмосфері. Це було кохання з першого погляду.

Популярні новини зараз
Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Нелегко зустрічатися з таким відомим людиною, але я б не стала міняти своє життя. Мої почуття до нього сильніше будь-якого тиску. Впевнена, разом ми зможемо подолати все, що завгодно", - розповіла Джорджина в одному з недавніх інтерв'ю.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Кріштіану Роналду десятий раз отримав звання найкращого гравця Португалії.

Як повідомляв Знай.ua, Роналду та Неймар влаштували "Зоряні війни" у перуках.