Обов'язковий претендент на титул IBF в середній вазі Сергій Дерев'янченко (13-1, 10 КО) і екс-чемпіон світу Геннадій Головкін (39-1-1, 35 КО) проведуть титульний бій 5 жовтня.

Бій Дерев'янченко - Головкін відбудеться 5 жовтня
Бій Дерев'янченко - Головкін відбудеться 5 жовтня

Бій Дерев'янченко - Головкін відбудеться на легендарній арені Madison Square Garden в Нью-Йорку, США.
Дерев'янченко розповів, як готується до цього поєдинку.
"Хороший джеб, рухатися на ногах, контратакувати. Результат бою може вирішити кожен удар. Я готуюся і виходжу перемагати. Розумію, що Головкін - хороший боксер, чемпіон світу в минулому, найкращий боксер середньої ваги.
У нього точно будуть сюрпризи у рукаві для мене. Я впевнений у своїх силах. Тренуюся для того, щоб вийти і показати хороший бокс, забрати чемпіонський пояс в Україну", - розповів Дерев'янченко.

Тренер Дерев'янченка Андре Розьє заявив, що впевнений у перемозі свого підопічного, і поділився тактикою на цей бій.

"Ми у всю працюємо, тренуємося. У Сергія є слабкі місця. Одне з них - його джеб. Але, повторюся, ми покращуємо навички ведення бою.

Також, ми працюємо над відходами. Нам потрібно змусити Головкіна відходити. Сергій буде працювати як акула-молот, що ріже кути.

Найголовніше це те, що він прислухається до мене. Якщо я попрошу відійти від канатів або поміняти напрям, Дерев'янченко це зробить. Тому я впевнений у перемозі мого підопічного", - цитує слова Розьє Boxingscene.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за бій з Головкіним Дерев'янченко хоче отримати 5,5 мільйонів доларів.
Геннадій Головкін володів титулом IBF з жовтня 2015 року по червень 2018, але втратив його через відмову провести бій з обов'язковим претендентом Сергієм Дерев'янченком.
Дерев'янченко у жовтні 2018 року розіграв вакантний титул американцем Деніелом Джейкобсом і програв розділеним рішенням суддів.

Нагадаємо, Сауль Альварес не зумів домовитися про бій з українцем, через що IBF позбавила його титулу.

Як раніше писав портал Знай.ua, українські боксери Дерев'янченко та Постол злетіли в рейтингу WBC.