Зірковий нападник "Ювентуса" і збірної Португалії 34-річний Кріштіану Роналду прокоментував звинувачення у зґвалтуванні.
Нагадаємо, 35-річна американка Кетрін Майорга звинуватила футболіста в зґвалтуванні, але справу було закрито за відсутністю доказів.
"Це була гра з моэю гідністю. Це складно. У мене є сім'я, діти. Коли ваша чесність ставиться під сумнів, це боляче", - передає слова Роналду Le Figaro.

Як писав Знай.ua, Роналду пообіцяв одружитися зі своєю дівчиною Джорджиною Родрігес, повідомляє видання Daily Mail.

"Вона дуже мені допомогла. Звичайно, я закоханий у неї. Ми обов'язково одружимось одного разу. Це і мрія моєї мами.
Чому ні? Це здорово. Вона мій друг. Ми розмовляємо. Я відкриваю їй серце, а вона відкриває мені серце", - сказав Роналду в інтерв'ю з британським журналістом Пірсом Морганом.
Нагадаємо, Роналду і Родрігес зустрічаються з 2016 року.

Пара виховує чотирьох дітей: спільну дворічну дочку Алану, 9-річного Кріштіану-молодшого і дворічних близнюків Єву та Матео, народжених від сурогатних матерів.

Як писав Знай.ua, Родрігес розповіла про стосунки з футболістом.

25-річна модель підкреслила, що гроші її взагалі не цікавлять.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Наша перша зустріч відбулася в бутіку Gucci, де я працювала продавцем-консультантом. Через кілька днів ми знову побачилися - на заході іншого бренду. Тоді ми змогли поговорити в невимушеній атмосфері. Це було кохання з першого погляду.

Нелегко зустрічатися з таким відомим людиною, але я б не стала міняти своє життя. Мої почуття до нього сильніше будь-якого тиску. Впевнена, разом ми зможемо подолати все, що завгодно", - розповіла Джорджина в одному з недавніх інтерв'ю.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Кріштіану Роналду десятий раз отримав звання найкращого гравця Португалії.