Головний тренер футбольного клубу "Манчестер Сіті" Пеп Гвардіола розповів про те, що вже звик грати проти донецького клубу "Шахтар". Про це він повідомив журналістам під час передматчевої прес-конференції.

Слід також підкреслити, що англійський клуб "Манчестер Сіті" буде третій раз поспіль грати на груповому етапі Ліги чемпіонів проти донецького "Шахтаря".

До того ж, головний тренер "городян" Пеп Гвардіола повідомив, що вже купив собі квартиру в Україні.

"насправді я вже купив квартиру тут. Мені дуже подобається, я звик сюди постійно приїжджати", - сказав чи то жартома, чи то всерйоз іспанський футболіст Пеп Гвардіола.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що матч Шахтар-Зоря закінчився невимовним горем.

Як повідомляв портал Знай.ua, український легіонер "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко допоміг своїй команді здобути перемогу в рамках матчу третього туру Англійської Прем'єр-ліги проти "Борнмута".

Також портал Знай.ua писав, що 18 вересня в Харкові на ОСК "Металіст" донецький "Шахтар" позмагається в єврокубках з чемпіоном Англії "Манчестер Сіті". Англійці вважаються фаворитами нового сезону, але все одно встигли двічі втратити очки.