Український борець греко-римського стилю, чемпіон світу та Європи, срібний призер Олімпійських ігор, заслужений майстер спорту України під другий раз в кар'єрі став чемпіоном світу.

Екс-абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) привітав Беленюка з перемогою.

На своїй сторінці в Instagram Усик опублікував спільне фото.

Жан Беленюк та Олександр Усик
Жан Беленюк та Олександр Усик

"Golden man", - підписав фото Усик.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, Беленюк завоював золоту медаль на ЧС, який проходить в столиці Казахстану Нур-Султані. У фіналі у ваговій категорії до 87 кг Жан Беленюк здолав угорця Віктора Лоренча - 2:1.

Беленюк розповів, завдяки чому зміг здобути перемогу.
"Це мій другий титул, я дуже радий. Дякую всім за привітання. Я багато працював, щоб зараз очолити дану категорію і перемогти в цій вазі. Я неймовірно щасливий.
Сьогодні проти мене вийшов сильний противник, і я радий, що у мене вийшло виграти, але я сильно втомився.
У мене не вийшло провести прийом, так як він добре захищається, але все закінчилося благополучно", - розповів Беленюк в інтерв'ю United World Wrestling.
"Бути спортсменом-депутатом - це коли ти встигаєш потренуватися в двогодинну перерву між ранковою та вечірньою частинами пленарного засідання Верховної Ради України", - написав Беленюк у facebook.