Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі британець Ентоні Джошуа (22-1, 21 КО) розповів, як налаштовується на реванш з чемпіоном світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO Енді Руїсом-молодшим (33-1, 21 КО)

За словами Джошуа, в першому бою проти Руїса він не був достатньо мотивований.

"Мені потрібно підходити до боїв більш зарядженим. Знаю, що здатний на це. Зараз на кону стоїть дуже багато. У першому бою з Руїсом я був розслаблений - це і зумовило результат поєдинку.

Люди кажуть, що я програв Руїсу, але це була випадковість. Не можу дочекатися нашого повторного бою, я завжди відмінно бився проти чинних чемпіонів", - передає слова Джошуа BBC.

Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images
Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO Енді Руїс-молодший (33-1, 21 КО) та британець Ентоні Джошуа (22-1, 21 КО) проведуть реванш 7 грудня в Саудівській Аравії.

Дивіться промо-ролик реваншу Руїс - Джошуа:

Нагадаємо, Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа у сьомому раунді, і відібрав у Джошуа чемпіонські пояси WBA, WBO, IBF та IBO.

Дивіться відео нокауту:

Бій пройшов в Нью-Йорку на арені Madison Square Garden 1 червня.
Джошуа зазнав першої поразки у професійній кар'єрі, а Руїс став першим мексиканським чемпіоном світу в суперважкій вазі.

Нагадаємо, суперником британця в цьому поєдинку повинен був стати Джаррелл Міллер (23-0-1, 20 КО), але поєдинок був офіційно скасований через допінг.

Як повідомляв портал Знай.ua, Руїс отримав унікальний іменний пояс Snickers.