Авторитетний британський журналіст Стів Бенс назвав боксера, який, на його думку, міг би скласти конкуренцію Василю Ломаченку (14-1, 10 КО) в легкій вазі.

На думку експерта, це чемпіон IBF у легкій вазі Річард Коммі.

"Я думаю, Річард Коммі може дійсно натиснути на нього. Він незручний. У нього великий розмах рук, він йде вперед, дуже великий. Річард Коммі дуже сильний. Я ніколи не бачив його в залі, але мені здається, що він дійсно сильний, і він великий легковаговик. Великий легковаговик в теорії може побити Ломаченка.

Річард Коммі
Річард Коммі

Ломаченко - відмінний легковаговік, але він не буде найкращим легкоатлетом за останні 10 років. Це божевільна річ - ми знаходимо в ньому вади, але він все ще блищить. Я не думаю, що на сьогоднішній день є легковаговик, який поб'є його. Але очевидно, він трохи пропустить від Коммі. Хоча це не говорить про те, що через 3-5-10 років буде легковаговиком, який з ним впорається", - вважає Стів Бенс.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще
Нагадаємо, 31 серпня в Лондоні Ломаченко одноголосним рішенням суддів переміг британця Люка Кемпбелла (20-3, 16 КО).

Дивіться повне відео чемпіонського бою Ломаченко - Кемпбелл:

Перші раунди пройшли в традиційній розвідці, а вже з третього Ломаченко почав нарощувати темп, і Кемпбелл просто не встигав за швидкістю українця. З п'ятого раунду Ломаченко повністю домінував у ринзі, і вкладався в кожен удар: від нокауту британця врятував лише гонг.

Василь Ломаченко і Люк Кемпбелл
Василь Ломаченко і Люк Кемпбелл

Зазначимо, що Кемпбелл гідно відповідав на серії ударів Ломаченка, хоча сам практично не атакував, а лише захищався, намагався відповідати, обмінюватися ударами, і декілька разів зміг добре пробити.

Василь Ломаченко і Люк Кемпбелл
Василь Ломаченко і Люк Кемпбелл

У фінальних "чемпіонських" раундах Кемпбелл добре виглядав і витримував атаки Ломаченка. Але у 11 раунді британець побував у нокдауні, а 12 раунд вийшов дуже видовищним: рятуючись від атаки Василя, Люк схопив його за ноги і шугонув на настил рингу.

Василь Ломаченко переміг Люка Кемпбелла
Василь Ломаченко переміг Люка Кемпбелла

Василь Ломаченко і Люк Кемпбелл
Василь Ломаченко і Люк Кемпбелл

Василь Ломаченко здобув перемогу одноголосним рішенням суддів: 119-109, 119-109 і 118-110.

Бій Ломаченко - Кемпбелл пройшов 31 серпня на арені O2 в Лондоні.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко зізнався, що сказав Кемпбеллу після бою.