Українка Аліна Бережна, чемпіонка світу-2013, стала віце-чемпіонкою світу з боротьби на ЧС в Казахстані, повідомляє Хвиля.

У фінальній сутичці у ваговій категорії до 72 кг Бережна програла Олімпійській чемпіонці-2012 з Росії Наталії Воробйовій.

Бережна набрала два бали на останніх секундах сутички, поступившись до того моменту чотирма. Таким чином українка стала віце-чемпіонкою світу, програвши з рахунком 4:2.

Як раніше писав Знай.иа, срібний призер Олімпійських ігор, заслужений майстер спорту України Жан Беленюк у другий раз в кар'єрі став чемпіоном світу.

Жан Беленюк став дворазовим чемпіоном світу з греко-римської боротьби
Жан Беленюк став дворазовим чемпіоном світу з греко-римської боротьби

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще
Беленюк завоював золоту медаль на ЧС, який проходить в столиці Казахстану Нур-Султані. У фіналі у ваговій категорії до 87 кг Жан Беленюк здолав угорця Віктора Лоренча - 2:1.
Беленюк розповів, завдяки чому зміг здобути перемогу.
"Це мій другий титул, я дуже радий. Дякую всім за привітання. Я багато працював, щоб зараз очолити дану категорію і перемогти в цій вазі. Я неймовірно щасливий.
Сьогодні проти мене вийшов сильний противник, і я радий, що у мене вийшло виграти, але я сильно втомився.
У мене не вийшло провести прийом, так як він добре захищається, але все закінчилося благополучно", - розповів Беленюк в інтерв'ю United World Wrestling.

Як раніше писав Знай.ua, Беленюк розповів, як тренується в перервах між засіданнями Верховної Ради.

Як раніше писав портал Знай.ua, Жан Беленюк прилетів до України після ЧС.