Зірковий нападник "Ювентуса" і збірної Португалії 34-річний Кріштіану Роналду відверто розповів про своє важке дитинство.

У своєму недавньому інтерв'ю з британським журналістом Пірсом Морганом Роналду сказав, що хотів би зустрітися зі співробітницею Макдональдса, яка годувала його безкоштовними бургерами, коли він навчався в дитячій академії лісабонського "Спортинга".

Роналду
Роналду

"Коли мені було 11-12 років, у нашій сім'ї майже не було грошей. Я жив з іншими вихованцями Спортинга і бачив свою сім'ю раз на три місяці. Це був дуже важкий час.

Іноді траплялося, що пізно ввечері ми були голодні, а поруч зі стадіоном був Макдональдс. Ми ходили туди і просили дати нам що-небудь поїсти. Там працювала жінка по імені Една і ще дві дівчини.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Кріштіану Роналду, Getty Images
Кріштіану Роналду, Getty Images

Я не бачив їх, хоча весь час їх шукав. Питав у місцевих, але той Макдональдс давно закрився. Сподіваюся, я знайду їх завдяки цьому інтерв'ю. Дуже хочу запросити їх в Турин або Лісабон і повечеряти з ними. Можливо, бодай так мені вдасться частково повернути борг", - цитує слова Роналду видання The Sun.

Після цього інтерв'ю жінка за ім'я Паула Лека заявила, що є однією з тих дівчат. Зараз вона заміжня і виховує двох дітей.

"Вони з'являлися перед нашим рестораном, а коли нас залишалися бургери, менеджер дозволяв віддати їх дітям. Одним з хлопчиків був Кріштіану Роналду, який був, мабуть, самим боязким з них усіх. Це відбувалося майже кожну ніч, регулярно.

Я згадую той час з посмішкою. Мій син не вірив мені і думав, що це вигадка, тому що не міг уявити, щоб його мама коли-небудь давала Кріштіану Роналду гамбургер. Мій чоловік також знав про це. Іноді він приходив, щоб забрати мене з роботи вночі, і бачив його.

Якщо він запросив мене на вечерю, я б точно пішла. Я хочу подякувати йому і сказати, що за вечерею ми б моги згадати ті часи", - розповіла Паула.

Як писав Знай.ua, Роналду відверто розповів про стосунки з батьком. При цьому він не зміг стримати сліз.

Роналду зізнався, що його батько був алкоголіком, і у них ніколи не було близьких стосунків і розмов по душах.

"Я не знав свого батька на 100%. Він був алкоголіком. У нас ніколи не виникало розмов по душах.

Все дуже складно. Він не побачив, як я став номером один, не застав усіх моїх нагород. Всі бачили: мати, сестра, діти, а він - ні, так як помер молодим", - розповів Роналду.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Роналду пообіцяв одружитися зі своєю дівчиною Джорджиною Родрігес.