Головний тренер "Динамо" Олексій Михайличенко подавав у відставку, але президент столичного клубу Ігор Суркіс її не прийняв.

Цю інформацію повідомив на своїй сторінці в Twitter журналіст телеканалів "Футбол 1/2" Ігор Бурбас.

"Після двох стартових нічиїх у Михайличенка були думки про відставку. Суркіс її не взяв, сказав продовжувати". написав журналисит

Олексій Михайличенко

Нагадаємо, київське "Динамо" насилу вирвало перемогу у шведського "Мальме" з рахунком 1:0. Як відомо, матч відбувся в рамках сезону 2019/2020 Ліги Європи. Переможний гол забив Віталій Буяльський на 84 хвилині гри. Головний тренер киян Олексій Михайличенко заплакав після переможного гола.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Олексій Михайличенко

Як писав Знай.uа, Олексій Михайличенко призначений на пост головного тренера київського "Динамо". Михайличенко замінив на цій посаді Олександра Хацкевича. До цього призначення Михайличенко працював в клубі в якості спортивного директора.

Як повідомляв портал Знай.uа, Дуелунд прокоментував чутки про відхід з "Динамо".