На радість усім шанувальникам волейболу та спорту в цілому, чоловіча збірна України з волейболу вперше у своїй історії вийшла до 1/4 фіналу чемпіонату Європи. Відомо, що цього року турнір приймають відразу чотири держави — Франція, Бельгія, Нідерланди та Словенія.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Так, в матчі 1/8 фіналу наша команда створила справжню сенсацію, обігравши у впертій боротьбі одних з господарів турніру — бельгійців, які до гри вважалися беззаперечними фаворитами зустрічі. Проте вже в першій партії українці довели, що налаштовані поборотися за путівку в наступну стадію, вигравши її з рахунком 25:22. Другий і третій сет залишилися за бельгійцями - 21:25 14:25. Тим не менш, у четвертій партії нашим співвітчизникам вдалося перевести гру на тай-брейк, де і дотиснули господарів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

В 1/4 фіналу турніру наша команда зустрінеться з Сербією. Матч відбудеться 24 вересня в Антверпені.

Нагадаємо, нардепи створили свою Лігу чемпіонів, "слуги народу" Зеленського і тут відзначилася: добірка найяскравіших фото.

Як повідомляв Знай.uа WBSS проведе турнір в суперважкій дивізіоні.

Знай.uа писав, Козлова здобула важливу перемогу на турнірі в Ухані.