Прима-балерина Національного театру опери та балету Христина Шишпор активно веде свої сторінки у соціальних мережах, зокрема, вона не забуває тішити прихильників на власній сторінці в Instagram.

Так, колишня дружина голкіпера київського "Динамо" Георгія Бущана опублікувала доволі відверту світлину.

На фото вона зображена за музичним інструментом у білій сукні з темно-синьою декоративною деталлю. Балерина виставила вперед ногу, яку оголив глибокий розріз на сукні. Образ Шишпор доповнила яскравими масивними сережками.

Її підписники відразу захвалили приму-балерину компліментами у коментарях:

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Зазначимо, що Христина Шишпор одружилася з Григорієм Бущаном у липні 2014 року. На той час балерині було 28 років, а футболісту – 19. У вересні того ж року у них народилася донька Юлія. Однак стосунки не склалися й пара розлучилася. Сама Христина заявила, що причиною розлучення стало те, що "пройшла любов і кожній казці настає кінець".

Нагадаємо, гаряча дружина футболіста "Шахтаря" показала круглий животик, оцінила навіть улюблена Зінченко: "Ти була хорошою".

Як повідомляв портал Знай.uа, кохана Зінченка Влада Седан полізла на недобудову, щоб ефектно роздягнутися: "Я аж змій полюбив".

Також Знай.uа писав, що Шевченко поставив футболістам збірної України головну мету у відборі на Євро-2020: "Мене не цікавить..."