Боєць UFC Стівен Петерсон (18-9) нокаутував Мартіна Браво (11-3) у другому раунді турнірі на UFC Fight Night 159.

Петерсон сильним ударом з розвороту "вирубав" суперника, після чого накинувся і почав добивати його, коли той був уже без свідомості. Рефері одразу ж зупинив бій.

Як писав Знай.ua, на кону бою Нейта Діаса (19-11) і Хорхе Масвідаля, який стане головною подією турніру UFC 244 в Нью-Йорку, буде унікальний чемпіонський пояс, пише MMA Junkie.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Про це повідомив президент UFC Дана Уайт.

За словами Уайта, бій пройде за пояс "Головного уб**дка" (The Baddest Motherf*cker - BMF), який буде розроблений UFC.

"Коли Нейт дав інтерв'ю в ту ніч (після бою з Петтісом - ред.), він заявив, що є найголовнішим уб**дком в цьому виді спорту. Як ви знаєте, Діас викликав Масвідаля, що популяризувалося через пресу і фанатів.

Ми всерйоз не розглядали організацію цієї події, поки ми не зустрілися на переговорах. Також Діас тоді заявив, що хоче отримати спеціальний пояс "Головного уб**дка". Я сказав своїм хлопцям: дайте мені знати, якщо я божевільний, але давайте реально зробимо такий титул - BMF.

Всім ця ідея сподобалася, тому ми пішли до розробників UFC і почали проектувати. Пояс буде готовий до наступного мого приїзду в Нью-Йорк", - розповів Уайт.

Нагадаємо, що турнір UFC 244 пройде 2 листопада в Нью-Йорку (США).