Обов'язковий претендент на титул IBF в середній вазі українець Сергій Дерев'янченко (13-1, 10 КО) і екс-чемпіон світу Геннадій Головкін (39-1-1, 35 КО) проведе титульний бій 5 жовтня.

Бій Дерев'янченко - Головкін відбудеться 5 жовтня
Бій Дерев'янченко - Головкін відбудеться 5 жовтня

Бій Дерев'янченко - Головкін відбудеться на знаменитій арені "Madison Square Garden у Нью-Йорку (США).

Тренер Геннадія Головкіна Джонатан Бенкс розповів, як його підопічний готується до майбутнього поєдинку.

"Я вважаю, що ми добре спрацювалися під час першого тренувального табору. Вдруге все проходить ще краще. Звичайно, ми внесли невеликі зміни, оскільки Геннадій буде битися з іншим опонентом. Я думаю, що Дерев'янченко фізично сильніше, ніж Стів Роллс.

У залі він виглядає дуже добре. Я це помітив. Моє питання полягає в тому, чи буде цей хлопець битися з Головкіним так, як він це робив з Деніелом Джейкобсом. Я в цьому сумніваюся. Але якщо Дерев'янченко це вдасться, то для Геннадія буде тільки краще.

Головкін - учень, заняття з яким приносять наставнику плоди. Я отримую задоволення від щоденної роботи з ним у залі. Геннадій теж радий знаходитися там. Він приходить у зал з широкою посмішкою на обличчі. Ми обидва насолоджуємося спільною роботою", - розповів Бенкс.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Бій Дерев'янченко - Головкін відбудеться 5 жовтня в Нью-Йорку
Бій Дерев'янченко - Головкін відбудеться 5 жовтня в Нью-Йорку

Тренер Дерев'янченка Андре Розьє заявив, що впевнений у перемозі свого підопічного, і поділився тактикою на цей бій.

"Ми у всю працюємо, тренуємося. У Сергія є слабкі місця. Одне з них - його джеб. Але, повторюся, ми покращуємо навички ведення бою.

Також, ми працюємо над відходами. Нам потрібно змусити Головкіна відходити. Сергій буде працювати як акула-молот, ріжуча кути.

Найголовніше це те, що він прислухається до мене. Якщо я попрошу відійти від канатів або поміняти напрям, Дерев'янченко це зробить. Тому я впевнений у перемозі мого підопічного", - цитує слова Розьє Boxingscene.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за бій з Головкіним Дерев'янченко хоче отримати 5,5 мільйонів доларів.
Геннадій Головкін володів титулом IBF з жовтня 2015 року по червень 2018 року, але втратив його з-за відмови провести бій з обов'язковим претендентом Сергієм Дерев'янченко.
Дерев'янченко у жовтні 2018 року розіграв вакантний титул американцем Деніелом Джейкобсом і програв розділеним рішенням суддів.

Як раніше писав портал Знай.иа, Дерев'янченко має намір битися з Головкіним, як в останній раз, і привезти пояс в Україну.