Обов'язкового претендента на титул IBF в середній вазі українця Сергія Дерев'янченка (13-1, 10 КО) виключили з рейтингу Всесвітньої боксерської організації.
Українець залишив топ-15 рейтингу WBO, в якому раніше займав 9-е місце.
Нагадаємо, 5 жовтня Сергій Дерев'янченко проведе титульний бій проти Геннадія Головкіна (39-1-1, 35 КО).
Бій Дерев'янченко - Головкін відбудеться 5 жовтня
Бій Дерев'янченко - Головкін відбудеться 5 жовтня
Бій пройде на знаменитій арені "Madison Square Garden у Нью-Йорку (США).

Тренер Дерев'янченка Андре Розьє заявив, що впевнений у перемозі свого підопічного, і поділився тактикою на цей бій.

"Ми у всю працюємо, тренуємося. У Сергія є слабкі місця. Одне з них - його джеб. Але, повторюся, ми покращуємо навички ведення бою.

Також, ми працюємо над відходами. Нам потрібно змусити Головкіна відходити. Сергій буде працювати як акула-молот, ріжуча кути.

Найголовніше це те, що він прислухається до мене. Якщо я попрошу відійти від канатів або поміняти напрям, Дерев'янченко це зробить. Тому я впевнений у перемозі мого підопічного", - цитує слова Розьє Boxingscene.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за бій з Головкіним Дерев'янченко хоче отримати 5,5 мільйонів доларів.
Геннадій Головкін володів титулом IBF з жовтня 2015 року по червень 2018 року, але втратив його з-за відмови провести бій з обов'язковим претендентом Сергієм Дерев'янченко.
Дерев'янченко у жовтні 2018 року розіграв вакантний титул американцем Деніелом Джейкобсом і програв розділеним рішенням суддів.

Як раніше писав портал Знай.ua, Головкін пояснив, чому погодився на бій з Дерев'янченком.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще