Знаменитий литовський футболіст, нападник національної збірної Артурас Римкявічус покінчив із собою. Йому було 36 років, повідомляє місцеве видання LRT.
За інформацією джерела, у футболіста залишилися дружина та двоє дітей.
Артурас Римкявічус
Артурас Римкявічус
Артурасу належить рекорд по кількості забитих голів у чемпіонаті Литви - 35 за сезон. За усю свою кар'єру він виступав у чемпіонатах Латвії, Фінляндії, Греції та Брунею.
У 2016 році через травму був змушений завершити кар'єру. Працював дитячим тренером.

Як писав Знай.ua, 19-річний захисник "Манчестер Юнайтед" Макс Тейлор переміг рак, і вже відновив тренування з командою U-23.

Лікарі вчасно виявили хворобу і провели успішний курс хіміотерапії. Відновлення зайняло 11 місяців.

"Я відчуваю себе дуже гордим і щасливим, що повернувся на поле і тепер перебуваю поруч зі своїми товаришами по команді та друзями.

Без неоціненної підтримки моєї сім'ї, товаришів по команді і, звичайно, медсестер і лікарів, моє повернення до навчання на цьому етапі було б неможливим.

Я хочу подякувати всьому медичному та спортивному персоналу клубу, з яким я працював протягом всієї моєї реабілітації", - передає слова Тейлора Sky Sports.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

На своїй сторінці в Instagram футболіст написав, що щасливий приступити до тренувань.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ілонель Мессі відібрав головний "титул" у Кріштіану Роналду.