Український борець греко-римського стилю, дворазовий чемпіон світу і депутат Верховної Ради від партії "Слуга народу" Жан Беленюк прокоментував свою заяву про те, що готовий відмовитися від роботи у ВР заради Олімпіади-2020.

Про це він заявив в інтерв'ю порталу XSPORT.ua.

На своїй сторінці в Facebook Беленюк спростував це, зазначивши, що продовжить свою роботу в якості народного депутата України.
Жан Беленюк
Жан Беленюк
"Здивований сьогоднішньою інформацією в засобах масової інформації після мого інтерв'ю на телеканалі XSPORT.
Друзі та журналісти! Я прийшов у політику в статусі народного депутата від партії "Слуга народу" і буду сумлінно виконувати свої обов'язки і здійснювати належним чином свої повноваження!
І розвивати спорт у нашій країні для мене це така ж мета, як і особисті спортивні досягнення. Депутатську активність вже почав, про що вас регулярно інформую на своїй сторінці. Але, як у народного депутата і спортсмена, у мене є мрія виграти Олімпійські ігри в Токіо 2020, яку я озвучив вчора на ефірі. Тому, народний депутат України Жан Беленюк продовжує свою роботу", - написав Беленюк.
"Бути спортсменом-депутатом - це коли ти встигаєш потренуватися в двогодинну перерву між ранковою та вечірньою частинами пленарного засідання Верховної Ради України", - написав Беленюк у facebook.

Як повідомляв Знай.ua, Жан Беленюк став триразовим чемпіоном Європи, завоювавши золоту медаль в Бухаресті.

Як раніше писав Знай.ua, Жан Беленюк спав на засіданні Верховної Ради.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще