Обов'язковий претендент на титул IBF в середній вазі українець Сергій Дерев'янченко (13-1, 10 КО) та екс-чемпіон світу Геннадій Головкін (39-1-1, 35 КО) проведуть титульний бій 5 жовтня.

Бій Дерев'янченко - Головкін відбудеться 5 жовтня
Бій Дерев'янченко - Головкін відбудеться 5 жовтня

Стало відомо, що на кону бою Дерев'янченко - Головкін буде два титули, повідомляє Boxing Scene.
За інформацією джерела, крім титулу IBF, боксери змагатимуться також за пояс IBO, від якого у 2018 році відмовився мексиканець Сауль Альварес.
Нагадаємо, Альварес відмовився заплатити IBO санкційний внесок перед боєм з Головкіним, після чого титул було оголошено вакантним.

Бій Дерев'янченко - Головкін відбудеться на знаменитій арені "Madison Square Garden у Нью-Йорку (США).

Сергій Дерев'янченко і Геннадій Головкін проведуть бій 5 жовтня
Сергій Дерев'янченко і Геннадій Головкін проведуть бій 5 жовтня

Як писав Знай.ua, тренер Дерев'янченка Андре Розьє заявив, що впевнений у перемозі свого підопічного, і поділився тактикою на цей бій.

"Ми у всю працюємо, тренуємося. У Сергія є слабкі місця. Одне з них - його джеб. Але, повторюся, ми покращуємо навички ведення бою.

Також, ми працюємо над відходами. Нам потрібно змусити Головкіна відходити. Сергій буде працювати як акула-молот, ріжуча кути.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Найголовніше це те, що він прислухається до мене. Якщо я попрошу відійти від канатів або поміняти напрям, Дерев'янченко це зробить. Тому я впевнений у перемозі мого підопічного", - цитує слова Розьє Boxingscene.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за бій з Головкіним Дерев'янченко хоче отримати 5,5 мільйонів доларів.
Геннадій Головкін володів титулом IBF з жовтня 2015 року по червень 2018 року, але втратив його через відмову провести бій з обов'язковим претендентом Сергієм Дерев'янченком.
Дерев'янченко у жовтні 2018 року розіграв вакантний титул американцем Деніелом Джейкобсом і програв розділеним рішенням суддів.

Як раніше писав портал Знай.ua, Дерев'янченко має намір битися з Головкіним, як в останній раз, і привезти пояс в Україну.