Друга ракетка України, 19-річна Даяна Ястремська (№27 WTA) прийняла рішення розлучитися зі своїм тренером, бельгійцем Олів'є Женомом.
Про припинення спільної роботи Ястремська повідомила на своїх сторінках в соцмережах.
"Сьогодні я хочу офіційно оголосити, що припинила співпрацю зі своїм тренером Олів'є Женомом під час турніру в Осаці. Я вдячна йому за роботу, його участь і підтримку. Бажаю йому успіхів у майбутньому", - написала тенісистка.

Нагадаємо, Ястремська з рахунком 2:6, 4:6 поступилася сьомій ракетці світу Петрі Квітовій на турнірі серії Premier 5 в Ухані.

Як писав Знай.ua, Еліна Світоліна та Даяна Ястремська подали заявки на участь у турнірі WTA Premier Кубок Кремля, який пройде 14-20 жовтня у Москві (Росія).

З представниць топ-30 у Москві планують зіграти також Симона Халеп, Йоханна Конта, Анастасія Севастова, Аннет Контавейт, Маркету Вондроушова та Марія Саккарі.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, перша ракетка України Еліна Світоліна у чвертьфіналі турніру серії Premier 5 в Ухані поступилася американці Елісон Ріск з рахунком 1:6, 3:6.

Тенісистки провели на корті 1 годину і 25 хвилин. Світоліна за цей час встигла виконати 1 подачу на виліт, виграла 1 гейм на прийомі і допустила 2 подвійні помилки. У той же час, Ріск виконала 5 брейк-поінтів, двічі помилилася при введенні м'яча в гру і не зробила жодного ейса.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Це перший програш Ріск у кар'єрі Світоліної. Все ж, українці вдалося потрапити до топ-8 турніру в серії Premier 5, таким чином вона наблизилася до виходу у Підсумковий турнір.

Як повідомляв портал Знай.ua, Світоліна філософськи поставилася до поразки в Ухані.