Обов'язковий претендент на титул IBF в середній вазі українець Сергій Дерев'янченко (13-1, 10 КО) та екс-чемпіон світу Геннадій Головкін (39-1-1, 35 КО) проведуть титульний бій 5 жовтня.

Бій Дерев'янченко - Головкін відбудеться 5 жовтня
Бій Дерев'янченко - Головкін відбудеться 5 жовтня

На кону бою Дерев'янченко - Головкін буде два титули: IBF та IBO.
Тренер Дерев'янченка Андре Розьє поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку. Також за словами Розьє, Дерев'янченко зараз у відмінній формі.
"Сергій готовий до найкращої версії Головкіна. Ви можете часто це чути, але це дійсно був один з найкращих тренувальних таборів. Сергій дуже працьовитий і спокійний. З ним приємно працювати, і я молюся про те, щоб у кожного тренера був підопічний такого калібру і з таким характером. Це просто фантастика.
Що стосується нашого плану на бій, то Головкіна потрібно тримати в некомфортних умовах. Всі ми знаємо, що він працює трьохударними серіями. За класичними двійками йду або боковий удар, або аперкот. Потрібно переконатися, що ми не дамо йому пробивати ці комбінації і постійно тримати його поза потрібного йому балансу", - передає слова Розьє Boxingnews24.
Сергій Дерев'янченко і Геннадій Головкін проведуть бій 5 жовтня
Сергій Дерев'янченко і Геннадій Головкін проведуть бій 5 жовтня

Бій Дерев'янченко - Головкін відбудеться на знаменитій арені "Madison Square Garden у Нью-Йорку (США).

За прогнозами букмекерів, фаворитом цього поєдинку є Головкін.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за бій з Головкіним Дерев'янченко хоче отримати 5,5 мільйонів доларів.

Як раніше писав портал Знай.ua, Дерев'янченко має намір битися з Головкіним, як в останній раз, і привезти пояс в Україну.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще