Американська легкоатлетка Еллісон Фелікс, 6-кратна олімпійська чемпіонка, встановила неймовірний рекорд на Чемпіонаті світу в Досі.
У складі збірної США Фелікс завоювала золоту медаль у змішаній естафеті 4 по 400 метрів, і стала 12-кратною чемпіонкою світу.

33-річна Еллісон Фелікс вперше стала чемпіонкою світу в 2005 році в бігу на 200 метрів. Зараз вона - найтитулованіша легкоатлетка в історії Олімпійських ігор і чемпіонатів світу.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще
Зазначимо, що попередній рекорд належав легендарному ямайському бігунові, 8-кратному олімпійському чемпіону Усейну Болту.
Нагадаємо, Болт завоював свою останню, одинадцяту, золоту медаль ЧС в Лондоні у 2017 році. Болт з 2009 по 2015 роки 11 разів ставав чемпіоном світу в бігу на 100, 200 і 4 по 100 метрів.

Усейн Болт завершив легкоатлетичну кар'єру після чемпіонату світу 2017 року. Він є чинним рекордсменом планети в бігу на дистанції 100 метрів (9,58 секунди) і 200 метрів (19,19 секунди).

Як писав Знай.ua, влітку минулого року ямайський спринтер дебютував у професійному футболі в складі команди "Сентрал Кост Маринерс" в матчі з "Сентрал Кост Селект". Команда Болта здобула перемогу з рахунком 6:1.

Зазначимо, що до цього Болт неодноразово намагався почати футбольну кар'єру, але не міг знайти відповідну команду.

Усейн Болт обурений допінговими перевірками у футболі.

Усейн Болт
Усейн Болт

Нагадаємо, Усейн Болт забив перші два голи у складі австралійського футбольного клубу "Сентрал Кост Маринерс".

Як повідомляв портал Знай.ua, Болт виграв унікальний забіг в невагомості.