Український тренер Сергій Кузнєцов призначений виконуючим обов'язки головного тренера московського "Спартака".
Про це повідомляє прес-служба клубу.
Українець замінив білоруського фахівця Олега Кононова, якого відправили у відставку 29 вересня, після поразки від "Оренбурга" (1:2) в рамках 11 туру російської Прем'єр-ліги.
Повідомляється, що Кузнєцов недовго буде тренером. Керівництво вже веде переговори з європейськими тренерами.

Як раніше писав Знай.ua, екс-головний тренер збірної України і київського "Динамо" Олег Блохін отримав пропозицію від європейського клубу.

Олег Блохін
Олег Блохін

Як повідомляє видання Glavred, Блохін може очолити грецький ПАОК.

Зараз грецьким клубом керує португалець Абель Феррейра, але керівництво команди незадоволене результатами і шукає йому заміну.

За інформацією джерела, в даний момент йдуть переговори. У грецькому клубі впевнені, Блохін - це спеціаліст, який може допомогти команді вийти на новий рівень.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще
Михайличенко замінив на цій посаді Олександра Хацкевича. До цього призначення Михайличенко працював в клубі в якості спортивного директора.

Олексій Михайличенко, ФК Динамо
Олексій Михайличенко, ФК Динамо

Нагадаємо, що Михайличенко вже працював з "Динамо" з 2002 по 2004 роки, а також у 2012 році.

Як повідомляв портал Знай.ua, Андрія Шевченка переманюють у "Мілан" на посаду тренера.