Український півзахисник "Аталанти" Руслан Малиновський розповів, чому один з ключових гравців - Мартін Шкртел - пішов з італійського клубу.
За словами Малиновського, екс-захисник "Ліверпуля" Мартін Шкртел не витримав величезні навантаження на тренуваннях.
"Мартін Шкртел говорив, що ніде стільки не працював, не тренувався і не бігав. В "Аталанті" захисники повинні не тільки ззаду грати, але і підключатися до атак, тому що така специфічна схема. У його віці він вважав, що це неприйнятно для нього, тому сторони розірвали контракт за обопільною згодою", - розповів Малиновський у програмі Профутбол.
Нагадаємо, 34-річний Мартін Шкртел перейшов в "Аталанту" в серпні, а вже 2 вересня керівництво клубу оголосило про розірвання контракту з гравцем.

Мартін Шкртел
Мартін Шкртел

Як писав Знай.ua, Руслан Малиновський підписав з італійською "Аталантою" п'ятирічний контракт.

26-річний футболіст щорічно буде заробляти в італійському клубі щонайменше 1 мільйон євро.

Малиновський стане одним з найбільш високооплачуваних гравців команди. На даний момент більше Руслана заробляють тільки Алехандро Гомес - 1,6 млн євро та Дуван Сапата - 1,5 млн євро. По 1 мільйону на рік в "Аталанті" отримують лише Йосип і Маріо Пашалич.

Як раніше повідомляв Знай.ua, названо найдорожчих футболістів УПЛ.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тарифи на газ для українців: Кабмін ухвалив важливе рішення Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще