Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі британець Тайсон Ф'юрі (29-0-1, 20 КО) анонсував гучну заяву.
Про це Ф'юрі повідомив на своїй сторінці в Instagram.
"Буде велике оголошення. Залишайтеся в курсі", - заінтригував шанувальників боксер.

Нагадаємо, Тайсон Ф'юрі посів перше місце в оновленому рейтингу суперважковаговиків за версією авторитетного видання The Ring.

Тайсон Ф'юрі
Тайсон Ф'юрі

Друге місце займає американець Деонтей Уайлдер, а замикає трійку лідерів мексиканський боксер Енді Руїс-молодший.

Топ-10 боксерів за версією The Ring:

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще
  1. Тайсон Ф'юрі
  2. Деонтей Уайлдер
  3. Енді Руїс-молодший
  4. Ентоні Джошуа
  5. Ділліан Уайт
  6. Луїс Ортіс
  7. Олександр Повєткін
  8. Джозеф Паркер
  9. Адам Ковнацки
  10. Кубрат Пулєв

Нагадаємо, останній бій на сьогоднішній день Тайсон Ф'юрі провів проти Отто Валліна (20-1, 13 КО), який виграв за очками.

Як раніше писав Знай.ua, Тайсон Ф'юрі заявив, що його не цікавлять чемпіонські пояси та рейтинги, оскільки він є лінійним чемпіоном на століття.

За словами Ф'юрі, він вище всього цього, і б'ється з ким хоче, і коли захоче.

"Мені плювати не рейтинги. Я - лінійний чемпіон світу і отримав цей статус на 100 років. Пояс для мене мало що значить, а якщо говорити про обов'язкового претендента, то я на це взагалі не звертаю уваги. Я вище цього.

"Циганський король" б'ється з ким хоче і коли хоче. Люди кажуть: "Як ви вважаєте, а ці троє (Тайсон Ф'юрі, Ентоні Джошуа та Деонтей Уайлдер) будуть битися один з одним? Вони забули, як я прибув до США і здобув перемогу над Деонтеєм? Тепер боріться один з одним", - передає слова Ф'юрі Boxing Scene.

Як повідомляв портал Знай.ua, Тайсон Ф'юрі вважає себе вічним чемпіоном.