5 жовтня Джеймса Алі Башира, екстренера відомих українських боксерів Олександра Усика та Володимира Кличка, жорстоко побили.

Інформація поширилася після відео, яке запостили на Youtube - воно тут же розлетілася в спортивних ЗМІ, як передає ресурс Politeka.

Як відомо, 5 жовтня проходила процедура зважування напередодні поєдинку - у ньому брала участь спортсменка, яку тренеровал Джеймс Алі Башир. Раптом на тренера нишком напали і безжально побили. Джеймс Алі Башир сварився з одним з чоловіків з команди Шилдс - подібні сварки не є рідкістю під час процедури зважування.

FightHype повідомляє, що бій за титули WBC і WBO в першій середній вазі між Кларіссою Шилдс і Іван Хабазін в результаті цієї бійки скасували.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

В даний момент Джеймса Алі Башира відвезли до лікарні, у нього перелом лицевих кісток, а після удару головою об підлогу почалася кровотеча на голові. Медики повідомляють, що бійка завдала серйозної шкоди здоров'ю тренера, і йому доведеться перенести операцію. ESPN передають, що відомий американський тренер після страшної ситуації приблизно 20 хвилин був непритомний і лежав на бетонній підлозі в крові.

Нагадаємо, раніше бій Дерев'янченко - Головкін: боксери обмінялися "теплими" словами перед "Big Drama Show".

Також Знай.uа писав, що Усик показав, що чекає Спонга: беззаперечний чемпіон.

Ще Портал Знай.иuа повідомляв, що колишній тренер негайно звернувся до Усика: українця чекає складне випробування.