Сьогодні, 5 жовтня, о 22:30 український боксер Денис Берінчик (11-0, 7 КО) розпочав у броварському ТРЦ "Термінал" захист титулу інтернаціонального чемпіона за версією WBO в легкій вазі проти представника Мексики Патрісіо Лопеса Морено (26-3, 19 КО).

І в нього це вдалось на всі 100. Бій за звання інтернаціонального чемпіона світу в легкій вазі переміг - Денис Берінчик.

Вечір боксу стартував о 19:00. В Україні поєдинок у прямому ефірі транслює телеканал "Інтер".

У першому раунді ударами Морено лише намагався довгими руками відігнати від себе українця. Берінчик же працює на правах господаря невтомно.

У другому раунді Денис наніс потужний удар супернику. Працює, як на паузі, ще й встигає із публікою загрвати під час бою.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У третьому раунді потужний удар наніс мексиканець Денису. Він має хороші шанси на перемогу. Під час раунда показали дружину Дениса Берінчика Ліану, вона по-справжньому вболівала за чоловіка.

У четвертому раунді мексиканець себе непогано почуває і раз по раз пробиває назустріч, як тільки приближається українець. Нервовим виявився раунд, адже суперник Дениса - справжній мексиканський воїн.

У п’ятому раунді атмосфера на арені в Броварах добряче наелектризована, вболівальники активно підтримують боксерів. Змагаються шульга з правшою - Берінчик почав кружляти навколо суперника неначе за здобиччю.

У шостому раунді мексиканець робить паузу, Берінчик використовує момент на свою користь. Чудову атаку від Дениса пропустив мексиканець. Жорсткі удари, аж стає боляче дивитись... Морено важкувато дихає на завершення раунду.

У сьомому раунді мексиканець зупиняється і Денису відкриваються можливості виходити на ударні позиції. Він постійно працює тулубом. Чудовий досвід отримує українець. Таке враження, що мексиканець вже втомився.

У восьмому раунді спітнілі боксери тримають фанів у напрузі. Берінчик наносить важкі удари для мексиканця. Просто опускає в блок суперника і одразу пробиває. Берінчик втратив рівновагу від свого потужного удару, так хотів "вліпити", аж впав, швидко підвівшись.

У дев’ятому раунді Берінчик боковими ударами боксує українець. Рівновагу втрачає мексиканець, рефері вже спітнів, працює із молодими боксерами на повну.

У десятому раунді Берінчик продовжує кружляти біля мексиканця. Всі 10 раундів Денис Берінчик домінує точно, робить це з першої хвилини 10 раунду.

В одинадцятому раунді чемпіонська якість знову присутня у Берінчика. Денис змінив стійку і продовжує "насипати" мексиканцю. Таки фізично кращим є Берінчик. У мексиканця випала капа. Хоча є такий боксерський секрет - фінт, коли капу можна виплюнути.

У дванадцятому раунді українці затамували подих в очікуванні дострокового завершення бою. З останніх сил Денис пробує покласти суперника. Окрасою може стати нокаут. Берінчик атакує без упину, мексиканець теж гарно захищається.

31-річний український боксер Денис Берінчик переміг у всіх своїх 11 поєдинках, з яких 7 завершилося нокаутами.

24-річний мексиканець Патрісіо Лопеса Морено (26-3, 19 КО) володів поясами WBC Latino в 2017 році і WBC FECOMBOX в 2014 році. Але Берінчика здолати не зміг.

Варто нагадати, що Денис Берінчик – Патріціо Лопес Морено провели бій за звання інтернаціонального чемпіона світу в легкій вазі.

Geplaatst door K2 Promotions (Klitschko Brothers' professional boxing promotional company) op Vrijdag 4 oktober 2019

В цей вечір на ринг також вийшли відомі українські боксери Олег Малиновський, Дмитро Митрофанов, Макс Бурсак і інші.

Нагадаємо, раніше бій Дерев'янченко - Головкін: боксери обмінялися "теплими" словами перед "Big Drama Show".

Також Знай.uа писав, що Усик показав, що чекає Спонга: беззаперечний чемпіон.