В результаті ДТП, чемпіон світу в напівсередній вазі за версіями WBC і IBF Еррол Спенс (26-0, 21 KO) не отримав серйозних ушкоджень.

Цю інформацію повідомляє premierboxingchampions.com.

У повідомленні йдеться, що Спенс отримав лише рвані рани на обличчі, на щастя, обійшлося без переломів і тріщин.

Еррол Спенс
Еррол Спенс
Еррол Спенс

Лікарі прогнозують, що незабаром чемпіон відновиться.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зараз Еррол Спенс знаходиться у свідомості, на співрозмовників реагує. Медики оцінюють його стан як стабільний.

Як повідомляє СВЅ, 29-річний американський боксер не зміг впоратися з керуванням автомобился, через що він перекинувся кілька разів. Спенсер отримав травми, так як не був пристебнутий.

Нагадаємо, що чемпіон світу за версією IBF в напівсередній вазі Еррол Спенс дав свій прогноз на реванш Джошуа - Руїс. Спенс вважає, що Руїс знову нокаутує Джошуа.

"На мій погляд, Джошуа і його команда недооцінили Руїса. У нього колосальний досвід і любительське минуле. Всім відомо, що у Джошуа скляне підборіддя. Енді скористався цим. Він знову нокаутує Джошуа", - передає слова Спенса BoxingNews24.

Раніше портал писав, що суперником британця в цьому поєдинку повинен був стати Джаррелл Міллер (23-0-1, 20 КО), але поєдинок був офіційно скасований із-за допінгу.

Як повідомляв портал Знай.uа, промоутер назвав дату бою Усик - Джошуа.