Екс-абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик (17-0, 13 КО) здобув дострокову перемогу в дебютному бою в суперважкій вазі проти американця Чазза Візерспуна (38-4, 29 КО).

Після бою Усик з командою і вокалістом Василем Бондарчуком виконали гімн України:

Дивіться повне відео бою Усик - Візерспун:

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Бій Усик - Візерспун пройшов 12 жовтня на знаменитій Wintrust Arena в Чикаго, США.

Перший раунд пройшов у традиційній розвідці. Усик кружляв навколо суперника, який намагався потрапити по українцю.

Вже з другого раунду Усик почав набирати обертів, демонструючи швидкість і техніку, а Візерспун старався відповідати. У четвертому раунді Усик вже почав вкладатися в удари, а Чазз намагався працювати на контратаках.

У шостому і сьомому раундах 38-річний Візерспун помітно втомівся та приймав всі удари, практично не відповідаючи на серії атак українця, який затиснув його біля канатів.

Після сьомого раунду Візерспун відмовився продовжити бій.

Олександр Усик, К2 promotions
Олександр Усик, К2 promotions

Перемога Усика технічним нокаутом.

Нагадаємо, Візерспун замінив голландського боксера Тайрона Спонга, який за п'ять днів до бою провалив допінг-тестування. Всього за добу Усику знайшли нового суперника.

Як раніше писав Знай.ua, дебют Олександра Усика в хевівейті був запланований на 25 травня цього року, але Усик отримав травму і не зміг провести бій з Карлосом Такамом (36-5-1, 28 КО). Поєдинок з Такамом був відкладений на невизначений час, а пізніше скасований, оскільки американець підписав контракт з іншою промоутерською компанією, з якою не змогли домовитися про організацію поєдинку.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик підготував спеціальний костюм для дебюту в супертяжах.