Француженка Жад Жоран провела ефектний поєдинок з кікбоксингу проти 37-річної італійки Сільвії Ла Нотте. Молодій спортсменці 19 років і це був її дебют у професійному кікбоксингу.

Жад Жоран здобула перемогу над Сільвією Ла Нотте, відправивши суперницю в глухий нокаут ударом ноги в голову. Перший бій молодої спортсменки-красуні відбувся на турнірі з кікбоксингу Bellator KB 12 в Мілані.

Французька спортсменка Жад Жоран

Поєдинок між француженкою та італійкою завершився на початку другого раунду. Для Жад Жоран це був перший бій в професійному кікбоксингу, а італійка на той час вже мала солідний досвід та значну кількість проведених поєдинків.

Французька спортсменка Жад Жоран

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У Сільвії Ла Нотте до моменту поєдинку з Жоран було 66 перемог, 17 поразок і 4 нічиї.

Варто зауважити, що дебютну перемогу в суперважкій вазі здобув український боксер Олександр Усик. Українець достроково переміг американця Чазза Візерспуна після сьомого раунду.

Нагадаємо, раніше Олександр Усик достроково переміг Чазза Візерспуна

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олександр Усик назвав наступного суперника

Також "Знай.ua" писав, що португальська команда та її лідер Кріштіану Роналду приїхали в українську столицю