Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував феєричну перемогу української команди над збірною Португалії у матчі відбору на Євро-2020.

Шевченко подякував усім вболівальникам, які прийшли на "Олімпійський" стадіон.

Україна перемогла Португалію і достроково вийшла на Євро-2020
Україна перемогла Португалію і достроково вийшла на Євро-2020

"Дуже щасливий, і дуже вдячний трибунам. Думаю, стадіон дав сьогодні потрібний імпульс, коли ми грали в меншості. Сьогодні на полі я побачив справжніх левів, і дуже вдячний хлопцям за той футбол, в який ми зіграли. Ось нарешті видно результат нашої роботи за три роки.
Хочу подякувати Португалії за той класний футбол, який вони сьогодні показали. Глядачам було приємно, а для нас грати з такою командою на рівних - подвійно приємно. Також хочу сказати - я дотримав свою обіцянку вивести збірну на Євро", - передає слова Шевченка OBOZREVATEL.
Нагадаємо, матч Україна - Португалія пройшов 14 жовтня на НСК "Олімпійський" в Києві.

Україна перемогла Португалію і достроково вийшла на Євро-2020
Україна перемогла Португалію і достроково вийшла на Євро-2020

Збірна України перемогла Португалію з рахунком 2:1.

Відзначимо, що збірна України надзвичайно вдало розпочала матч проти Португалії та повела рахунок на свою користь вже на 6-й хвилині. Марлос подав кутовий, Сергій Кривцов пробив, португальський голкіпер Руй Патрісіу відбив м'яч перед собою, а Роман Яремчук першим виявився на добиванні та з близької відстані вразив ворота.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Вже на 27-й хвилині Віталій Миколенко підхопив м'яч на лівому фланзі, потім віддав відмінну передачу в штрафний майданчик на Андрія Ярмоленка, який скористався шансом та забив другий гол.

Португалія скоротила відставання у рахунку на 72-й хвилині. Англійський рефері Ентоні Тейлор призначив суперечливий пенальті за гру рукою Тараса Степаненка та вилучив українського півзахисника за повторне попередження. Одинадцятиметровий реалізував Кріштіану Роналду.

Щоправда, збірна України встояла та перемогла Португалію з рахунком 2:1.

Як писав Знай.ua, головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко погодився очолити "Мілан", але при цьому він хоче зберегти посаду тренера української збірної, і суміщати дві посади.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, екс-головний тренер збірної України і київського "Динамо" Олег Блохін отримав пропозицію від європейського клубу.