Зірковий бомбардир "Манчестер Сіті" Серхіо Агуеро потрапив в автомобільну аварію, коли їхав на своєму автомобілі на тренування команди.

У середу, 16 жовтня, напередодні матчу 9-го туру англійської Прем'єр-ліги з "Кристал Пелас" нападник "Манчестер Сіті" Серхіо Агуеро потрапив в ДТП . Про це повідомляє Mirror.

За інформацією джерела, 31-річний аргентинський футболіст, на щастя, уникнув важких травм в результаті аварії, проте його Range Rover отримав серйозні пошкодження. Судячи з фото після ДТП, Агуеро ще не скоро осідлає свого залізного коня.

Відзначається, що нападаючому "Манчестер Сіті" навіть не довелося проходити медичне обстеження. Агуеро взяв участь в командному занятті.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Зазначимо, що у поточному сезоні АПЛ Серхіо провів 8 матчів, в яких відзначився 8-ма голами і двома ассистами.

Що ж, в бомбардирських якостях Серхіо Агуеро ніхто не сумнівається, однак майстерність водіння автомобілем йому варто поліпшити.

Нагадаємо, матч чемпіонату Англії "Кристал Пелас" - "Манчестер Сіті" відбудеться 19 жовтня на стадіоні "Селхерст Парк" в Лондоні.

Нагадаємо, Агуеро затусив із красунею брюнеткою в Лос-Анджелесі

Як повідомляв портал Знай.ua, захисник "Динамо" засвітився у компанії ефектної білявки

Також Знай.ua писав, Україна феєрично відзначила перемогу над Португалією